DJELATNICI OŠ EUGEN KUMIČIĆ IZ VELIKE GORICE U POSJETI ISLAMSKOM CENTRU ZAGREB

 

Povodom međunarodnog dana nastavnika/učitelja 5.10.2018. u popodnevnim satima imalo smo čast primiti grupu djelatnika (nastavnike i ravnateljicu) iz OŠ Eugena Kumičića iz Velike Gorice.

Naime, u ovoj školi se već godinama održava nastava Islamskog vjeronauka za djecu koja žive u Velikoj Gorici. Djeca iz OŠ Vukovina, Čiče, Jurja Habdelića, Nikole Hribara, Eugena Kvaternika, Gradića i Male Mlake dolaze utorkom od 17.30 na nastavu Islamskog vjeronauka kod vjeroučitelja Mersada Kreštića. Suradnja vjeroučitelja i djelatnika u školi je na zavidnom nivou. Još dok je ravnateljica u školi bila umirovljena gđa Snježana Pavić, koja je i sama u više navrata u sklopu susreta ravnatelja u Islamskom centru, posjetila Islamski centar bilo je dogovora oko kolektivne posjete.  Prošle godine dužnost ravnateljice u  je preuzela Snježana Ruklić, pa se suradnja u istom smjeru i nastavila.

Tako smo ove godine, imali čast ugostiti ravnateljicu, nastavnike i učiteljice OŠ Eugena Kumičića iz Velike Gorice i to na Dan učitelja. Mersad Kreštić im je pokazao prostorije Islamskog centra, upoznao ih sa aktivnostima u sklopu Centra, te su se nakon toga svi djelatnici podružili u restoranu Islamskog centra uz ćevape, a i, naravno, baklavu.

 

Odgovori