NA OMLADINSKOJ ŠKOLI LIDERSTVA I DIJALOGA

U subotu, 20. 3. 2021. u sklopu Omladinske balkanske škole u Velikoj dvorani Islamskom centra Rijeka Mersad ef. Kreštić je održao predavanje na temu Oosobine lidera na primjeru Muse, a.s. na poziv gospođe Nejre Kadić Meškić, izvršne direktorice Centra za kulturu dijaloga Mešihata IZ u Hrvatskoj.

Ovaj projekt se realizira u sklopu programa Omladinska škola liderstva i dijaloga u suradnji Centra za kulturu i dijalog pri Mešihatu IZ u Hrvatskoj i Ureda za tursku dijasporu i srodne narode Republike Turske (YTB).

Mersad ef. se obratio omladini uputama kako biti lider današnjice na osnovu primjera Muse, a.s. kao lidera i njegovog dijaloga prema faraonu i njegovim suvremenicima.

U sklopu predavanja je imao i male nagradne radionice kada je onim koji su ove radionice najbrže i najkavlitetnije odradili za nagradu dodijelio i knjige dr. Zakira Naika ,,Vjera za sva vremena”.

Nakon predavanja nastavljeno je druženje s omladinom i poslije odlazak do Opatije s glavnim imamom MIZ Rijeka Hidajetom ef. Hasanovićem, imamima Dženanom ef. Čauševićem, Adnanom ef. Đikićem i Ammarom ef. Đikićem, koordinatorom Centra za kulturu i dijalog MIZ Rijeka.